BurjaWiFi upgrade

2015-08-25

Precej dela sem imel namen opraviti danes, pa mi je povoženje skale na cesti uničilo pol dneva in pol podvozja avta.Kakorkoli. Povlekel sem 3 x 15 m FTP’ja od stolpa na strehi, do vogala v shacku. RJ45 na strehi sem uspel stisniti, nato se je usul dež. Lojtra so se naslednje pol ure lepo prala na slemenu strehe. In ja, nisem več potreboval človeka, ki bi mi jih držal. In ne, nisem jih privezal. Le malo več ekvilibristike je bilo potrebno in PowerBeam je bi ožičen. Najlepši trenutek pa je bil, ko si mi Tom sporočil, da ping gre. Ni mi bilo treba ponovno na streho, razen na koncu po lestev.

V največjem dežju sem tudi že dobil obisk, ki mi je dostavil 190 cm rack omaro. Za kaj več je zmanjkalo časa, ker sem moral biti ob 18 uri na sestanku UO, kjer sem predstavil wi-fi in ja, dobil soglasno podporo in strinjanje s projektom. Tako, kot smo si ga zamislili. Tudi lobiranje je neke vrste hobi, HI.

Napajalnik PowerBeama je zdaj priključen preko UPS’a. Zaenkrat je še na mizi, ma bo kmalu v omari. PC’ja mi ni še uspelo priklopit. NI bilo časa. Parapetni kanal in ostalo še pride na vrsto..

73 de Miloš, S53X

Ta vnos je bil objavljen v BurjaWiFi. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja